Hvordan Lay Circular murstein pavers

July 25

Hvordan Lay Circular murstein pavers


Brick utleggere danne sterk, tiltalende overflater for et landskap. Selv om typiske murstein mønstre som kurv veve er rektangulære og krever nøyaktig måling, legging utleggere i et sirkulært mønster er ikke så komplisert. Det finnes en rekke sirkulære mønstre å velge mellom, inkludert full sirkler og overlappende buer. Øv sette utleggere i en sirkel mønster før du setter dem i stiftelsen. Bruk vernebriller for å beskytte øynene når du skjærer paver murstein.

Bruksanvisning

1 Grav området med spader hvor du har tenkt å legge murstein pavers. Grav en vidde på minst 6 inches dyp pluss halve målte tykkelsen av paver murstein. Pakke ned i jorden i bunnen med en sabotasje for å stabilisere jorden.

2 Monter to-by-4-tommers kant begrensninger rundt de innvendige veggene i hvelvingen. Fest dem ned med 12-tommers spiker toppene.

3 Lay 4 inches av ¾-tommers samlet og tamp det flere ganger så bergoverflaten føles solid under press.

4. Tegn linjer fra hvert hjørne av den ene ende av en utlegger til midten av den motsatte ende for å danne en trekant på åtte pumper. Bruk en mur våt sag eller en kald meisel med en hammer for å kutte hver utlegger i en trekant til fra det indre sirkel. Skjær en ekstra utlegger i halvparten.

5 Knips et krittstrek over midtpunktet av hver side av hvelv å finne midten. Plasser halv utlegger over midten av den samlede, der de to kritt linjene krysser hverandre. Plasser de åtte trekantede pavers rundt halvparten av murstein for å danne en sirkel.

6 Fjern pavers, markere midtpunkt med en kjepp og hell 1 ½ tommers lag av grov sengetøy sand over tilslaget. Rake det enda og nivå uten å banke sentrum stikke over.

7 Angi senter halv murstein i midtpunktet over sanden. Plasser de åtte pavers rundt sentrum som praktiseres. Legg en bred bord på tvers av pavers og gjelder til og med kraft med hendene eller en klubbe å legge murstein i sanden senger.

8 Legg en ekstra ring for full, uncut utleggere rundt den første sirkelen av trekantede pavers. De innerste hjørnene av utleggere i denne nye ringen vil berøre hjørnene av pavers i den opprinnelige ringen, men mellomrommene mellom de ytre hjørnene vil være bredere.

9 Fortsett å sette pavers en full sirkel av gangen fra midten og ut.

10 Legg stein eller sementstøv til overflaten og feie det i sprekkene. Bruk lys fuktighet til tamp støvet ned og fortsette å legge mer til hullene er fylt til overflaten.

Hint

  • Bruk vernebriller for å beskytte øynene når du skjærer paver murstein.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com