Hvordan endre en tappekran på en Jacuzzi Tub

September 18

Et boblebad-brand badestamp skyter vann under trykk gjennom morsomheter på karet er inne. Folk i karet regulere temperaturen av vannet gjennom to kranen håndtakene, som opererer som et badekars. Du kan endre en kran på en Jacuzzi-brand badestamp i mye på samme måte som et badekar tappekran, med noen mindre forskjeller. Du trenger husholdning verktøy som er vanlig til hjemmet og en erstatning kranen håndtaket fra et hjem og hage butikk eller et basseng / spa forsyning butikken.

Bruksanvisning

En tur effektbryter i sikringsskapet som leverer Jacuzzi-brand badestamp med elektrisk kraft. Slå på strømbryteren på karet til "Off" hvis det ikke allerede er satt slik.

2 Åpne sidepanelet på undersiden av karet - i noen tilfeller skruer må fjernes først med en stjerneskrutrekker. Snu vannventiler inne klokken til du kjenner motstand.

3 Sett tuppen av en flat skrutrekker under et hjørne av lokket på toppen av kranen. Løft opp på spissen for å løsne hetten. Trekk hetten av og legg den til side.

4 Fjern skruen fra innsiden av toppen av kranen håndtaket med en stjerneskrutrekker. Sett skruen til side for bruk med den nye kranen håndtaket.

5 Grip kranen håndtere, rett under hullet på toppen, med en tang holdt i den ene hånden. Strike siden av tangen som er lengst fra deg med en hammer holdt i den andre hånden. Gjenta denne prosedyren til kranen begynner å slå mot klokken. Fjern tang.

6 Skru av håndtaket. Trekk i håndtaket av stangen den sitter på. Plasser håndtaket til side. Skru av plastrør som er over stangen med fingrene; hvis røret ikke vil samarbeide, løsne det først ved å vri den mot klokken ved hjelp av en tang.

7. Fjern røret fra stangen. Rengjør stang med en tørr klut. Rengjøre undersiden av stangen med en tørr klut.

8 Plasser den nye kranen håndtaket plastrøret over stang; dersom røret er gjenget, skrue røret på stangen med urviseren.

9 Skru erstatning kranen håndtere på stangen. Stram håndtaket med tang - plassere et håndkle rundt kranen håndtaket for å holde kjevene av tang fra riper.

10 Sett inn skruen som du fjernet tidligere i toppen av erstatning kranen håndtaket. Skru med Phillips skrutrekker. Plasser hetten som coms med erstatnings kranen håndtaket på toppen av håndtaket. Trykk ned på hetten for å feste den til toppen av håndtaket.

11 Roter ventilene mot klokken for å gjenopprette strømmen av vann til karet. Sett sidepanelet tilbake på og, om nødvendig, fest skruene. Gjenopprette elektrisk kraft i sikringsboksen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com