Hvordan bruke Vindu Fans

June 30

Bruke vindu fans til å kjøle ditt hjem kan være en svært effektiv og økonomisk måte å gi komfort, samt å hjelpe miljøet. Når det brukes riktig, kan vindu fans redusere energikostnadene og bidra til å trekke varmen bort fra hjemmet ditt. Riktig plassering av vindu fans kan gjøre en stor forskjell i hvordan din stue føles. Med bare noen få enkle trinn, kan du bruke vindu fans å få ned varmen og gjøre hjemmet ditt et mer innbydende sted å slappe av og stresse ned.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Vindu Fans

En Bestem type vær du har ute for å se om du bruker vindu fans vil fungere for deg. Hvis det er fuktig eller varmt i løpet av kvelden ute, vil de ikke kjøle ned huset skikkelig.

2 Bestem hvor mange vindu fans du vil bruke, og hvor du ønsker å plassere dem. Du vil også ha fans som brukes til å trekke den varme luften ut av hjemmet, bruker ca en 60/40 ratio med mer luft blir trukket inn enn blåst ut.

3 Legg inntak fans i vinduer som er på østsiden av hjemmet nær skyggefulle områder og avtrekksvifter på vestsiden av huset hvor luften er varmere på ettermiddagen. Hold alltid fans inntak på motsatt side av hjem fra fans eksos.

4 Forsøk å plassere vindu fans i områder der de kan dra nytte av utsiden vindretning hvis mulig og sjekke vindretning med jevne mellomrom, men alltid huske på å plassere fans inntaks på de kjøligere sider av hjemmet som de østlige og nordlige sider . Det gjør ikke noe godt å plassere fansen med vindretningen hvis du blåser varm luft inn i hjemmet.

5 Hold fans blåser gjennom huset i en retning for bedre kjøling evne. Ikke skape en situasjon der viftene blåser mot hverandre.

6 Plasser fans inne i vinduskarmen og lukker vinduet ned på viften for å holde luften sirkulerer en måte. Du kan eventuelt bruke papp eller tre for å lukke hullene i sidene av vinduet slik at fansen vil fortsette å blåse en måte.

7 Kjør fans under den kuleste delen av dagen og kvelden for den beste kjøleeffekt. Lukke persienner eller gardiner i varmen av dagen for å holde hjemmet kjølig.

Hint

  • Når det er mulig, å plassere fans som vender ut av vinduene i øvre etasjer eller på loftet trekke varm luft opp og ut av hjemmet.
  • Ikke plasser vindu fans i vinduene nær søppeldunker eller andre steder de vil trekke i røyk og lukt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com