Blomster til vestsiden av hagen

September 8

Blomster til vestsiden av hagen


Suksess med hagearbeid begynner med å velge planter i henhold til deres tilpasning til lokale vekstforhold og nettstedet. Alle planter og blomster har forskjellige lys krav; noen krever skygge å vokse godt, mens andre trives i fullt sollys. Vestsiden av huset er et område med full sol eksponering. De beste planter, inkludert blomster, for vestlig eksponering er de som trives i sterkt lys og varme. En rekke av blomster er godt egnet for vestsiden av landskap.

Gardenia

Gardenia (Gardenia jasminoides) er en eviggrønn busk som trives i områder med full Søn Den duftende hvite, rose-lignende blomster blomstre om våren og vokser best i vestlige eksponeringer. Gardenia vokser til en moden høyde på ca 6 fot med en 3 til 4 fot spredning og har mørkegrønne bladverket. Anlegget foretrekker en sur, fuktig, fruktbar jord og utfører best med en vanlig fôring av høy nitrogengjødsel. Beskjære planten å holde til ønsket høyde etter den store blomstringsperioden er over. Gardenia er ideell for bruk som et eksemplar og dekorativ beplantning.

Blanket Flower

Blanket blomst (Gaillardia x grandiflora) er en tusenfryd-lignende blomster i lyse nyanser av rødt og gult som vokser best i områder med full Søn Blanket blomst er også ofte referert til som Gaillardia og blomstrer fra sommeren godt inn den første frosten. Den hardføre, varmekjære planter er lite vedlikehold og lett å dyrke, krever bare vanlig deadheading å holde den i blomst. Blanket blomst vokser til en moden høyde på 2 til 3 fot og tilpasser seg godt til en rekke jordtyper, blomstrende mest rikelig i godt drenert sandjord. Blomstene reseed fritt og er tolerante av tørke. Den beste tiden å plante teppe blomst er om våren eller høsten. Du kan forplante anlegget lett fra frø og anlegget begynner å blomstre i løpet av et år.

Hibiscus

Hibiscus (Hibiscus spp.) Er en sol-elskende staude som blomstrer med tropiske jakt, store, trompet-formede blomster i en rekke blomster farger avhengig av variasjon. Hibiscus er blant de godt egnet blomster til vestsiden av landskapet med sin høye toleranse for full sol og varme, produserer mindre blomster i områder med skygge. Anlegget vokser til en moden høyde på 5 til 10 fot med en tre-fots spredning og blomstrer fra vår til den første frosten. Den beste tiden å plante hibiscus er under tidlig høsten og våren. Plant i en gjennomsnittlig jord og bruke organisk mulch etter planting.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com