Hvordan restring en Levolor Cordless Blind

June 13

Hvordan restring en Levolor Cordless Blind


En Levolor trådløs blind system holder persiennene på plass uten ledninger hengende fra vinduet. Alle strengene er interne så det er ingen rot og ingen farlige ledninger for dyr eller barn å leke med. Trådløse persienner er pålitelig og lett å bruke, bare ved å løfte eller trekke bunnen jernbane til enhver høyde du velger. Restringing trådløse persienner er enkelt, en jobb du kan oppnå uten kostbare fraktkostnader for å sende dem ut, eller få besøk fra et dyrt reparatør.

Bruksanvisning

1 Ta blinds fra vinduet og legge dem ut på et bord. Komprimer bunnskinnen og toppskinnen sammen, slik at trekkspill-liknende blinde er i lukket stilling. Ta av hettene fra begge ender av bunnskinnen, løsne ledningen låsemekanismen fra toppen jernbane og fjerne strengen.

2 Skyv av frontpanelet fra toppskinnen og bunnskinnen. Ta ut det gamle strengen ved å kutte av de skiver som holder endene av strengen på hver ende av bunnskinnen. Trekk ut hele lengden av gamle ledningen fra blinds. Klipp av eller løse skivene fra strengen og beholde skivene.

3. Beregn lengden av nye strengen man trenger ved å måle høyden på vinduet og multiplisere det med to. Legg bredden av blinds, og deretter legge til 12 inches. Skjær den resulterende lengde fra en spole med streng.

4 Tre store synål med strengen. Med blinds fortsatt komprimert, trekk nålen gjennom hullene i blinde der den gamle strengen var, som starter på bunnskinnen og går opp. Deretter kjører strengen langs toppen rail og rest den andre siden av blind, går ned.

5 Fest strengen ved å binde hver ende rundt skivene i trinn 2. Sett inn topp- og bunn foran jernbane paneler og erstatte de nederste endestykker. Træ den gjenværende streng i ledningen låsemekanisme. Sett den løse strengen i overliggeren og fest ledningen låsemekanismen på plass på slutten av overliggeren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com