Hvordan rengjøre en vin karaffel

August 23

Hvordan rengjøre en vin karaffel


Med mindre du skylle en karaffel ut med en gang, vin ofte etterlater limrester, spesielt i bunnen av kolben. Dette er selvfølgelig mest merkbare hvis vinen er en rødvin.

Det kan være vanskelig å fjerne denne klebrig sediment fra karaffel. Selv helle såpe og vann i karaffel natten vil ikke alltid gjøre triks. En raskere, enklere måte innebærer ikke såpe.

Bruksanvisning

1 Bruk en tørr målebeger å helle 2 kopper rock salt inn i karaffel, som foreslått av Crystal Decanter nettstedet.

2 Mål opp 1 kopp hvit eddik i en væske målebeger. Hell dette i karaffel.

3 swish forsiktig salt og eddik rundt i kolben, slik at alle sidene er dekket med væske. Skyv en flaske børste ned inne i karaffel og børste det å fjerne noen av flekker og sediment.

4 La salt til fullt ut å oppløse. Etter det er oppløst, la væsken sitte i karaffel for en time, som foreslått av Crystal Decanter nettstedet.

5 Hell væsken ut av kannen og deretter skylle den ut godt med varmt vann. Hvis noen vin rester forblir inne i karaffel, pensle den med flaskebørste.

6 Fukt en svamp i varmt vann. Tilsett noen dråper eddik til svampen. Tørk det over utsiden av kannen for å fjerne eventuelle flekker eller rester på utsiden.

La karaffel åpne lufttørke.

Hint

  • Se etter poser med rock salt enten i supermarkedet eller jernvarehandel. Rock salt brukes for å smelte is på gangveier og også for å lage hjemmelaget iskrem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com