Hvordan beregne en tankless vannvarmer Size

July 26

Tankless varmtvannsberedere er utformet for å varme opp vannet i ditt hjem på etterspørsel, i motsetning til eldre enheter som varmer store mengder vann på en gang. Akkurat som med eldre enheter, må du kjøpe en tankless varmtvannsbereder basert på størrelsen av ditt hjem. Måten du beregne riktig størrelse er litt annerledes enn de store tankbaserte enheter av år tidligere.

Bruksanvisning

1 Gå gjennom ditt hjem og lage en liste over alle hvitevarer, vasker og dusjer som vil kreve varmt vann på et tidspunkt i løpet av dagen. Gå gjennom ditt hjem og vurdere hvor du vil og trenger ikke varmt vann. Være så nøyaktig som mulig, da denne informasjonen direkte relatert til størrelsen av enheten.

2 Beregn potensialet varmtvannsforbruk rate for hver enhet på listen din. For dusjhoder og vasker, anslår 2,5 liter per minutt. Det eneste unntaket til dette ville være hvis du kan finne en faktisk vurdering fra enhetens opprinnelige dokumentasjon - i så fall, kan du bruke den medfølgende nummer i stedet for nummer 2,5. For enheter som vaskemaskiner, oppvaskmaskiner og lignende stykker av utstyr, ta kontakt med sine opprinnelige tekniske spesifikasjoner for å finne et eksakt tall.

3 Legg opp alle dine "gallon per minutt" krav for å nå ett nummer. Tallet du får fra beregningen er minimum antall liter per minutt at tankless varmtvannsbereder må ha støtte for å kunne varme opp boligen din til dine behov.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com