Hvordan Beskjær Silk Mimosa

June 18

Mimosa tre går også under navnet silke treet og det formelle navnet på Albizia julibrissin. Det er opprinnelig fra Kina, men også vokser i de varme delene av USA. Treet har karakteristiske fernlike blader og rosa fuzzy blomster som utvikler seg i sommer. Som unge trær, Mimosas har tynne, svake greiner som bryter under press. Av denne grunn er riktig besk viktig for å øke styrken av hoved trestrukturen.

Bruksanvisning

1 Vent til slutten av vinteren, for eksempel februar eller begynnelsen av mars, til å utføre større beskjæring på mimosa. Lett beskjæring kan utføres når som helst på året etter behov.

2 Se nøye for eventuelle greiner som er ødelagt eller har synlige indre hvitt tre, svarte flekker eller sykdom. Beskjære av hele grenen nær den vertikale stammen ved hjelp av en beskjæring sag.

3 Se på toppen av de viktigste vertikale badebukser av mimosa for alle som er skjev utover til siden og ser ut til å være topp tung.

4 Beskjær off 1/3 av tuppen av disse grenene ved hjelp av beskjæring eller håndbeskjæringssakser å lette vekten av grenen. Beskjær tilbake til en like ovenfor en knopp, som ser ut som en liten bump. Som du beskjære av tipsene, bør grenene stå mer oppreist i stedet for hengende.

5 Finn alle grener som har vokst lenge nok til å berøre bakken eller er i løpet av to til tre føtter av å gjøre det. Trim disse grenene tilbake til en høyde omtrent syv til 10 fot over bakken ved hjelp av beskjæring for å forebygge sykdom og for å fjerne gangveier.

Hint

  • Avhengig av høyden på mimosa treet, må du kanskje bruke en stige til å utføre de beskjæring.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com