Hvordan fjerne svart mold i et bad

June 2

Hvordan fjerne svart mold i et bad


Black mold utvikler på badet hvor det er fuktig og varm i lange perioder av gangen. Ikke bare er svart mold skjemmende, men det kan også spre seg inn i veggene og bli giftig hvis igjen uten tilsyn. Allment tilgjengelig, kommersielle produkter kan hjelpe deg å bli kvitt badet av svart mold. Men med vanlige husholdningsartikler eller en rask tur til naturlig mat butikk, kan du takle jobben selv. Å gjøre ditt eget produkt sparer du penger og reduserer eksponering for sterke kjemikalier.

Bruksanvisning

1 Med rent vann, spraye alle bad overflater hvor svart mold eksisterer. Wetting svart mold holder det fra å bli luftbårne under rengjøringen.

2 Hell rett sitronsaft i en bolle. Sug en svamp i sitronsaft og tørke ned bad overflater med sitronsaft. Ikke skyll.

3 Hell 2 kopper vann i en sprayflaske. Tilsett 20 dråper druekjerneekstrakt til vannet, deretter spray druekjerneekstrakt løsning på bad overflater hvor svart mold er eller var til stede. Den druekjerneekstrakt dreper svart mold og små muggsporer på kontakt.

4 La druekjerneekstrakt løsning for å tørke på bad overflater. Tørk av alle overflater for å fjerne spor av svart mold flekker, med en ren, fuktig klut.

5 Åpne badet vinduet for å lufte ut på badet og tørke alle overflater med rene håndklær.

Hint

  • Innbytter eddik, rubbing alkohol eller klor blekemiddel for sitronsaft.
  • En varm, fuktig miljø fremmer svart mold vekst. Bruk badet ventilasjonsvifte eller åpne et vindu etter hver dusj.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com