Kostnad for Termite behandlinger

August 21

Termitter er mer enn en plage; de forårsake alvorlige og kostbare skader til ditt hjem. Når termitter har infisert områder av ditt hjem, er det lite sannsynlig at de vil forlate av egen vilje så lenge det fortsatt er mat tilgjengelig. Handling må tas for å beskytte din eiendom, og som ofte betyr å pådra en profesjonell til å administrere en kjemisk behandling.

Advarsel

Noen huseiere føler at de kan håndtere en termitt angrep på egen hånd ved hjelp av kjemikalier som kjøpes på et hjem forbedring butikken, og mens disse behandlingene kan vise seg å være effektiv for en kort periode, kan de ikke få til den sanne roten av problemet - og det er ingen garanti for behandlinger som du administrerer på egen hånd som det ofte er med en kvalifisert, lisensiert profesjonell.

Problemer som vil påvirke Priser

Hva du kan forvente å betale for en termitt behandling kan avhenge av en rekke faktorer, inkludert størrelsen og strukturen i ditt hjem, nivået av angrep og hvilken type behandling som du ønsker å bruke. Boliger med betongheller / fundamenter generelt koste mer på grunn av den økte arbeids av boring av betong. Hus med større lineær / arealet vil kreve bruk av flere kjemikalier og har lengre driftstid, og utgassing kan kreve at du og din familie forbli ute av huset for et par dager, og legger til en potensiell losji utgifter til kostnaden av behandlingen .

behandlingstilbud

Den vanligste behandlingen valgt av huseiere er den flytende kjemisk behandling gis ved å bore hull rundt fundamentet av hjemmet. Denne type behandling er ofte både rask og effektiv, og ikke fullt så invasiv som gassing, selv om det ikke vil behandle ekstreme angrep.

Agn behandlinger brukes for lett til moderat angrep, men er generelt ikke fullt så effektive i å kontrollere problemene som de kjemiske behandlinger.

Desinfeksjonen er en meget invasiv type behandling i hvilken hjemmet er dekket av et stort telt og fylt med et giftig kjemisk for å drepe termitter. Beboerne trenger ofte å være klar i hjemmet i flere dager etter termitt utgassing. Dette kan virke upraktisk, men desinfeksjonen er den beste måten å eliminere en meget alvorlig angrep av termitter.

Varmebehandling er en relativt ny måte å bekjempe termitt angrep. Med en varmebehandling hjemme vil også bli tented, men bare for å holde kontroll over områder av hjemmet som blir oppvarmet. Varmebehandling kan målrette de tyngste områdene angrep, eliminere termitter med ekstreme temperaturer. Du kan vanligvis oppgi ditt hjem samme dag behandlingen utføres.

Priser

Selv om prisene vil svinge avhengig av hva slags behandling du velger, her er noen gode tall for å beregne hva det vil koste å få ditt hjem behandlet for termitter i 2009:

Hvis du bor i et lite hus, fra 1000 til 1500 kvadrat, kan du forvente å betale mellom $ 1000 og $ 3000. Hvis du bor i et stort hus, fra 2000 til 3000 kvadratfot eller mer, kan du forvente å betale alt fra $ 1500 til $ 3500 eller mer for den nødvendige termitt behandling.

Finne en entreprenør

Det er risikabelt å velge å gjøre en termitt behandling på egen hånd, men det er nesten like risikabelt å velge en ubetinget entreprenør til å utføre termitt behandling. Når du velger en entreprenør til å utføre behandlingen, se etter lisensiert og forsikret selskaper som tilbyr en kontrakt og garanti. Det finnes en rekke nasjonale selskaper med gode og langvarige relasjoner; det er mye tryggere å velge en av disse selskapene, fordi du vet at det arbeidet du får vil være rimelig og at kontrakten vil bli innfridd.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com