Helseeffekter av Mold i et hus

September 13

Homes i dag er mer sannsynlig å inneholde giftig muggsopp enn boliger bygget for mange år siden. Moderne byggematerialer og lufttette boliger med å resirkulere luften bidrar til fremveksten av mold. Familier ofte opplever helseeffekter av mold lenge før de innser at formen er den skyldige. Hvis du er klar over symptomene og helseeffekter av mold, er du sannsynligvis til å handle raskere å løse problemet.

allergi

Allergiske reaksjoner kan være forårsaket av inhalering eller berører mold. Personer som allerede har allergi vil sannsynligvis bli enda mer tilbøyelige til å reagere på nærværet av formen. Tilstedeværelsen av mugg i hjemmet kan kan føre en person til å nyse, hoste eller har problemer med å puste. Nese og svelg kan bli irritert og sinus problemer kan oppstå.

Irritasjon

Noen mennesker opplever kløende øyne, hudutslett og generalisert ubehag når de utsettes for mugg. Slimhinnene bli irritert og det sentrale nervesystemet reagerer, noe som resulterer i hodepine, svimmelhet og vanskeligheter med fokus og oppmerksomhet. Fordi symptomene er felles for mange irriterende, er det ofte vanskelig for hus å erkjenne at formen er årsaken til helseproblem.

Svekket immunforsvar

Folk som immunsystemet er svekket av sykdom eller behandling for sykdom, er spesielt sårbare for helseeffekter av mold. Spedbarn, barn, gravide og eldre er spesielt utsatt for tilstedeværelsen av mold i hjemmet. Mold kan føre til alvorlige infeksjoner hos mennesker med svekket immunforsvar.

Hva å gjøre

Dersom du eller noen i din familie opplever symptomer som kan være relatert til eksponering for mugg, er det lurt å se din helse utøveren. Det kan da bli henvist til en allergolog eller pulmonal spesialist avhengig av naturen av symptomene.

Bli kvitt Mold

Hvis du er klar over kilden til mold problem, for eksempel et vått teppe fra en vannlekkasje, må du ha lekket reparert og området må tørkes ut. Hvis du er usikker på årsaken til mold problem eller hvordan du behandler den, er det lurt å leie en mold profesjonell. Trent mold oppdagelse og fjerning personell vil kunne trygt rydde opp i mold og gjenopprette det berørte området.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com