Building Natural Gjerder

August 15

Building Natural Gjerder

levende Gjerder

Levende gjerder består ikke av trelast, tømmer og hardware, men ved å leve og vokse planter. Hekker og busker har lenge vært ansett som både en estetisk ressurs for landskapet og som bruksgjenstander: tykkere hekker og fullvoksne busker kan gi like mye privatliv som et plankegjerde.

Mens en hekk gjerde kanskje ikke fullt så sikker som en høy jern gjerde med en låst port, vil det sikkert avskrekke inntrengere, spesielt hvis sikringen er tykk, høy, og dyrket uten mye mellomrom. En hekk er effektiv på å hjelpe holde barn og små dyr i et verksted i tillegg, som ofte er den viktigste funksjonen til et gjerde.

Populære anlegg for sikringsgjerder inkluderer privet, som vokser raskt og vil ta over hvis det ikke samles og Hemlock, som er en eviggrønn. For en mer fargerik hekk, gir Forsythia lyse gule blomster tidlig på våren, eller brennende busk tilbyr lyse rødt fall løvverk. Syriner er også populært for en blomstrende hekk. For en virkelig dramatisk hekk, er det fint å blande flere anlegg for farge fra vår til høst, ispedd evergreens å gi året rundt personvern.

naturlige materialer

For en mer tradisjonell gjerde med en veldig naturlig utseende, er bambus et populært valg. Det er en svært fornybar ressurs, vokser raskt, og gir et solid gjerde struktur. Bambus gjerder kan være sammensatt av stolper eller stokker, som er delt og flatet polene.
Du kan velge en bambus gjerde som er veldig tett vevd sammen for bedre personvern, eller velg et gjerde som forlater hullene mellom stolper eller stokker for en mykere look.

Et annet materiale som brukes ofte for naturlig fekting er uferdige logger. Sedertre er det beste valget, og blir ofte brukt i split-rail gjerde konstruksjon for en rustikk, land utseende i et gjerde som gir litt privatliv, men er en utmerket landskapet funksjonen.

Fekting Forbedret av Planter

Et annet alternativ for naturlig fekting er å bruke tradisjonell gjerde materiale, enten det er planker, split skinner eller jern, og deretter plante vinranker langs bunnen av gjerdet. Som vinrankene vokser, de er opplært til å klamre seg til gjerdet og til slutt drapere over det.

Evergreen vinstokker som eføy skape en tradisjonell hytte utseende. Blomstrende vinranker tilby sommer interesse, mens vinstokker med bær og frø pods som bittersøt gi vinter interesse.
Selv om gjerdet selv er mer tradisjonelle i materialer og komposisjon, bruk av gjerdet som en støtte for disse levende og voksende vinstokker gjør det til et naturlig valg for landskapet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com