Den beste måten å holde snittblomster fra Wilting

June 7

Den beste måten å holde snittblomster fra Wilting


Mange hjem gartnere dyrke blomster spesielt for å kutte slik at de kan nyte skjønnheten i sine blomster innendørs. Det er vanskelig å nyte det vakre, men hvis blomstene wilt dagen etter at du plasserer dem i vann. Hold blomstene friske og vakre ved å gi dem ekstra næringsstoffer i vannet og ved å holde vannet rent og klart. I tillegg hjelpe avskårne blomster vare lenger og hindre dem fra visner tidlig ved å finne dem i områder som vil forlenge deres liv.

Bruksanvisning

1 Skjær blomstene i morgen, og før den blomstrer har fullt åpnet. Tidlig morgen blomstene har ennå ikke tapt fuktighet til varmen fra solen og vil beholde sin turgiditet lenger.

2 Plunge de avskårne blomster umiddelbart i en bøtte med vann. La dem bli der til du er klar til å arrangere dem i en vase.

3 Skjær stilkene i en 45-graders vinkel omtrent en tomme fra bunnen. Bruk en skarp kniv for å gjøre et rent kutt. Vinkelen på kuttet vil åpne seg mer av stammen til vann, noe som vil bidra til å holde blomstene fra visner.

4 Strip blomsten av noen blader som vil bli nedsenket i vann. Løvverk igjen i vannet vil foul opp vannet og forkorte levetiden på blomstene, forårsaker dem til å raskt wilt.

5 Fyll vasen med lunkent vann, som beveger seg raskere gjennom en blomst enn kaldt vann. Legg en floral konserveringsmiddel til vannet, eller lage din egen med en blanding av 1 ts. sukker, 1 ts. blekemiddel, og 2 ts. sitron eller lime juice per liter vann.

6 Plasser blomster i vase. Ikke overfylle. Sett vase på et sted borte fra varme utkast eller intens varme, noe som vil føre dem til å wilt.

Hint

  • Hvis blomstene har hule stengler (for eksempel georginer), fyll stilkene med vann før du setter den inn i vase.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com