Hvor ofte bør du rense dusj?

July 20

Hvor ofte bør du rense dusj?


Rengjøring av dusj er en ganske kjedelig oppgave til tider på grunn av all smuss, skitt og mugg som samler. Dusj mugg og skitt er vanskelig - noen ganger umulig - å fjerne, spesielt hvis du ikke rengjør dusjen så ofte som anbefalt. Hvis du ikke riktig omsorg for din dusj glass, kan mineralforekomster gi glasset en ugjennomsiktig eller klart utseende. Den type dusj renere du bruker, og hyppigheten av renhold avhenger av hvilken type vann du har i ditt hjem.

Etter hver bruk

Legge ett skritt til dusjen rutine bør være lett å huske. For boliger med bløtt vann, rengjøring etter hver bruk er en nødvendighet. Med bløtt vann, kan du enkelt fjerne vann flekker med såpe og vann. Enhver dusj renere er akseptabelt å utføre denne jobben. Har renere hendig, slik at du husker å sprøyte den ned etter hver bruk. Når du har sprayet dusjen, tørk den med en myk klut for å holde mineralforekomster fra etsing dusjen glass.

Ukentlig

Hvis din husstand vannforsyning består av hardt vann med oppløst silika, trenger du ikke å rense dusjen etter hver bruk. Du må rengjøre den en gang i uken - eller omtrent etter 10 dusjer - med et mildt slipemiddel. Slipemidlet er nødvendig fordi hardt vann med silisiumdioksyd krever et mildt slipemiddel for å fjerne de vannflekker. Hvis vannforsyningen har høye volumer av silika, bruke en nal i forbindelse med dusj renere.

Hver andre uke

For hardt vann brukere, dusj glass produsenter anbefaler at du rengjør dusj annenhver uke - eller etter omtrent hvert 15. dusjer. Du kan fjerne hardt vann flekker med eddik, som er en ingrediens i noen sure glass renere. Du kan også lage din egen løsning av halvparten vann og halvparten eddik. Du bør bruke en nal for å fjerne eventuelle ekstra vann flekker som presenterer etter at du bruker din dusj renere og en myk klut.

Månedlig

Uansett hvor ofte du rengjør dusj, dype rengjøre området minst en gang i måneden. Hvis du bare spraye og tørke ned dusjen etter hver bruk, kan du gå glipp av skitt i hjørnene av dusjen. Hver måned må du spraye og tørke av hele dusj ned, ta seg tid til å ta hensyn til detaljene. Tørk rundt og rydde alle hjørner og rundt noen produkter du kan ha stasjonert inne i dusjen, inkludert en dusj caddie eller barneleker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com