Hvor mye lengre tidsperiode er ansett Short Sykling i en Air Conditioner?

July 20

Hvor mye lengre tidsperiode er ansett Short Sykling i en Air Conditioner?


Ingenting sier "Ahhhhhh" bedre enn å gå inn i en kald, luftkondisjonerte bygningen når utetemperaturer er på vei nordover på 100 grader Fahrenheit med en fuktighet fra å matche. Entreprenører ønsker ikke å skuffe sine kunder, slik at de ofte satt i over-sized enheter for å gi rask lindring, men som fører til korte sykkelproblemer.

Kjøling store områder

En klimaanlegget var neste fornuftig skritt etter oppfinnelsen av kjøleskapet. Ingeniører så på den grunnleggende ideen med kjøling inne i en boks, og lurt hvorfor de samme prinsippene ikke kunne avkjøle innsiden av et rom. Med litt fiksing og triksing av ideen den moderne klimaanlegget ble født, frigjøre folk fra undertrykkende sommervarmen og la områder som de sørlige og sørvestlige statene til å oppleve en enorm vekst.

Endre Gas

En gass som lett komprimerer til flytende og går tilbake til gass er nøkkelen til å gjøre et klimaanlegg arbeid. Når væsken endres til gass den bruker energi eller varme, fra de omkringliggende luftmolekyler til å utføre oppgaven. Dette trekker varme fra luften og gjør at den kan flyte utenfor med gassen. Kompressoren tvinger gassen tilbake til flytende form og starter syklusen igjen.

kort Cycle

Kompressoren kan holde på fra minutter til timer, avhengig av omgivelseslufttemperaturen og fuktighet. Noen ganger kompressoren vil sykle på en av før luften er kjølig, som kalles kort sykling. Ifølge Jim Codd, klimaanlegg tekniker med Air Tech Komfort i Merrillville, Indiana, er det ikke satt frist for en kort syklus. Arbeids definisjon er: hvis kompressoren ikke har oppnådd sin oppgave med å redusere temperaturen og fuktigheten til nivået kontrollen settes til før den stoppes, da det har kort syklet. Det vanligvis ikke er lagt merke til, med mindre det skjer raskt flere ganger på rad.

Forvirring

En over-sized AC enheten kan bli lett forvirret som det legger ut en masse kald luft i løpet av kort tid i en liten plass, som deretter fører kontrollene til å tenke den totale temperaturen har sunket til et tilstrekkelig nivå. Kompressoren slås av i løpet av noen få minutter, for så å starte opp igjen etter ytterligere tre til fire minutter når kontrollene bestemme riktig temperatur. Dette off-on-off-on kan fortsette en stund, noe som kan skade kompressoren fra den konstante kort sykling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com