Hvordan slå opp vanntrykk

June 27

Hvordan slå opp vanntrykk


Svake vanntrykk når du dusjer eller vasker retter er ofte et veldig irriterende problem. Vaskemaskinen kan kjøre i timevis. Det kan ta det som synes alltid å skylle såpe fra retter eller sjampo fra håret. Økende vanntrykket i et hjem er avhengig av flere forhold. Løsningen kan være så enkelt som å rense lufteren i en vask eller dusj. Et annet alternativ er å installere en vann booster system i ditt hjem eller har ditt lokale kraftselskap installere større rør som kommer inn i hjemmet ditt.

Bruksanvisning

1 Rengjør dusjhoder og vask kraner. Fjern maskinvare og suge dusjhoder og kraner i eddik. Dette vil bidra til å fjerne sediment og mineralforekomster som har akkumulert over tid.

2 Endre aerators i vasker og dusjer. Inne dusjhoder og vask kraner det er en enhet som kalles en tut. Hensikten med lufteren er å utsette vannet for luft. Som tiden går, kan sedimenter i vannet tette opp en tut. Bare rense ut eksisterende strålesamleren eller kjøpe og installere en ny. En enkel endring av et dusjhode vil ofte øke vanntrykket også.

3 Tenk å øke størrelsen på hovedvannsledning som kommer inn i ditt hjem. Dette kan være et kostbart alternativ. Vann verktøyet fagfolk vil hjelpe deg i å bytte ut den gamle rør og installere en ny.

4 Tenk et rimeligere alternativ til å øke vanntrykk. Kjøp en vann booster system, slik som trykkforsterker, en høy kvalitet vann booster system som kan kjøpes for $ 300 til $ 400 dollar, avhengig av størrelse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com