Hvordan får jeg katten urin ut av Fabric?

July 14

Katter er trukket til objekter som inneholder din duft, inkludert klesplagg. Hvis katten din blir stresset, kan det urinere på stoffer som en kilde til trøst. Selv om katteurin kan skape vanskelige flekker og ubehagelig lukt når den brukes til et stoff som et klesplagg, trenger du ikke kaste bort de berørte elementer. Du kan fjerne både urin og lukt ved hjelp av et hjem løsning.

Bruksanvisning

1 Sug opp urinen ved hjelp av papirhåndklær. Så snart du oppdager tilstedeværelsen av flekken, trykk på papirhåndklær fast mot stoff til å absorbere væsken. Ikke bruk en skure bevegelse, fordi dette vil bare spre urin. Fortsett å trykke på tørkepapir mot flekken til du får stoffet så tørr som mulig.

2. Bland en del destillert hvit eddik med 2 deler varmt vann i en tom sprayflaske. Rist flasken kraftig for å blande væsker, noe som skaper en utvannet eddik løsning som effektivt bekjemper både flekken og tilhørende lukt.

3. Spray løsningen i løpet av urin rammede område på stoffet. Dekke hele området med flytende løsning, og skrubb med en svamp eller papirhåndklær. Scrub i et firma, til sirkelbevegelse løsne urin rester.

4 Skyll stoff med varmt vann for å fjerne destillert eddik. Legg stoffet i en vaskemaskin, og legge til en til to kopper av eple cider eddik for å bekjempe de resterende lukt. Vask tøyet ved hjelp av vanlige vaske innstillinger. Det kan også gjelde en pet lukt til stoffet etter fullføring av vaskingen, hvis eventuelle spor av lukt fortsatt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com