Hvordan ta vare på fuchsia blomster

June 14

Hvordan ta vare på fuchsia blomster


Fuchsia er en treaktig prydbusk med et dårlig rykte. Dette ryktet kommer fra hagesentrene som har plantet små fuchsia planter som hengende kurver og solgte dem i tempererte områder hvor plantene ikke kan leve gjennom sommerens varme uten spesiell omsorg. Fuchsia vokse som en treaktig busk eller lite tre i story av de tropiske regnskogene i Sør-Amerika. Skal ta vare på en fuchsia, må du matche disse betingelsene.

Bruksanvisning

1 Place fuchsia potteplanter på et sted hvor de får morgensol og flekkete skyggen. En eastern- eller nordvendt veranda eller gårdsplass er et bra sted for fuchsia planter. Fuchsia kan trives i full sol så lenge planterøttene holdes fuktig. Beskytt plantene fra varme sommersolen.

2 Vann planten ofte nok til å holde jorda så fuktig som en oppvridd svamp. I sommer, vann anlegget daglig. To ganger ukentlig er nok i kjølig vær. Tåke anlegget på ettermiddagen og flytte den inn i skyggen hvis det ser ut til å visne. Anlegget vil perk opp umiddelbart.

3 Legg en vannløselig gjødsel formulert for tomater (3-4-6) til vannet av fuchsia planter på en kvart styrke, hver gang du vann, når de er i blomst. Fuchsia planter er tunge feeders og trenger rikelig med gjødsel.

4 Ta plantene i løpet av høsten før den første frosten. Fuchsia planter må holdes over 45-graders temperatur eller plantene vil dø. Vent til planter er redusert krone, og skjær dem tilbake etter en halv til to tredjedeler for å oppmuntre til nye blomster. Fuchsia bare utvikle blomster på ny vekst. Dekk stilkene i torvmose og pakk i bobleplast for å lagre. Anleggene vil forbli sovende gjennom han vinteren. Sjekk plantene med jevne mellomrom og vann for å holde dem fra å tørke ut. Hvis plantene tørke ut, vil de dø.

5 Gjødsle med et høyt nitrogengjødsel om våren når planten begynner å vokse. For en bushier plante, avskåret hver voksende tips når det utvikler tre til fire blader. spissen vil spire to nye voksende grener. Dette er kjent som å stoppe anlegget. Jo flere ganger du stoppe anlegget, bushier det vil bli.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com