Hvordan kan jeg drepe eller avvise Veps?

June 6

Hvordan kan jeg drepe eller avvise Veps?


Veps er farlige flygende insekter som du vil så langt borte fra deg som mulig. Når du ser veps i nærheten, er den beste tingen å gjøre for å kalle en exterminator eller kjøpe veps morder og drepe hekkeplass. Når redet er ødelagt, bør området være veps gratis. Lær hvordan du trygt bli kvitt noen vepsekolonier som kan oppstå.

Bruksanvisning

1 Finn reir som huser vepsene. Hvis du ser veps ofte, er den nest trolig i nærheten.

2 Bruk lag med lange ermer klær og et insekt slør når du nærmer deg reir. Dersom reiret er innendørs, åpne alle dører og vinduer.

3 Stå noen fot fra reiret og ikke stå rett under den. Spray veps morder direkte på reiret til den er skummende. Prøv å spraye veps direkte som de kommer ut av redet. Fortsett sprøyting inntil vepsene opphøre spennende reiret.

4 Vent 24 timer før du fjerner reiret. Sett på et par tykke gummihansker lag av klær og insekt slør. Pass på at det ikke er noen vepsene flyr rundt eller summende i eller i nærheten av reiret. Plasser hekker i søppelpose og fest det ved å knytte det til en knute. Kast søppelpose.

5 Spray veps frastøtende hvor reiret var og i noen områder hvor du har sett veps eller tror at de kan hyppig.

Hint

  • Veps kan være farlig, spesielt hvis du er allergisk mot sin brodd. Hvis du ikke føler deg komfortabel å utføre denne oppgaven, leie en profesjonell exterminator eller ring din lokale dyr kontroll service.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com