Desert planter og gress

May 18

Desert planter og gress


Selv ørkener synes ufruktbare og øde, mange arter av fauna overleve i ørkenen regioner. Ørkener er varmt, kaldt, tørre og halvtørre. Den type anlegg er i stand til å overleve i et bestemt ørken avhenger av typen av vekstforhold som er tilstede. Kaktus og sukkulenter er ofte funnet i varme, tørre ørkener. Lav finnes i varmt og i kaldt ørkener. Gress er rikelig i halvtørre betingelser.

gress

Desert gress vokse i klumper, bunter eller hauger. De brukes ofte i xeriscape landskaps som en måte å bryte opp landskapet og gi farge. Meksikanske tråd gress, eller Stipa tenuissima, viser løvverk som blomster om våren og blir strålende gul-grønne i høst. Landskapsarkitekter kan velge fra fjærlett gress til blå grama sin høye toppene eller hjort gress 'milde hauger. I sitt naturlige miljø, gress minske erosjon og er i stand til å tåle høy-salt-jord og luft.

kaktuser

Klassiske ørkenlandskap er ufullstendig uten Saguaro kaktus, en saktevoksende plante som når opp til 20 fot. Huseiere i varme, tørre, ørkenområder som er interessert i landskaps med kaktuser bør vurdere å plante gylne fat kaktuser, eller Echinocactus grusonii, som ofte plantet i grupper. Fargerikt, blomstrende kaktuser som Engelmann er pinnsvin, eller Echinocereus engelmannii, fullføre en fargerik hage.

Sagebrush

Funnet i Nord-Asia, Russland og de amerikanske Great Basin stater - Nevada, Montana og Wyoming - Sagebrush og dets arter lage et hjem i kalde, halvtørre ørkener. En av de mest produktive arter i Nord-Amerika er den store sagebrush, eller Artemisia tridentata. Den eviggrønne busken er identifisert av sin aromatiske duft, dets sølv blader og dens knebøy, knudrete utseende.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com