Dinosaur soverom for Kids

May 22

Dinosaur soverom for Kids


Hvis du er en forelder, har du sannsynligvis hørt fra barna om hva de ønsker at deres soverom for å se ut, og det er bare mulig at dinosaurene, de elskelige gamle skapninger, fikk nevnt i samme åndedrag. Enten du dekorere for en ny baby, en preschooler eller en skole-alder barn, å sette sammen den ideelle dinosaur soverommet er en prestasjon som er sikker på å behage.

Preschooler Room

De essensielle komponenter i innredningen en preschooler soverom inkluderer sengetøy, gardiner og veggdekorasjoner. Start med blå dinosaur utskrifts gardiner med fargerike, lunefull tegninger av skapninger som triceratops, Diplodocus og Ankylosaurus, og legge sengetøy å matche. En multi-farget geometrisk dinosaur rug vil gjøre for gulvet. Dekorere veggene med lerret utskrifter av dinosaurer som Spinosaurus, stegosaurus og T-Rex.

Skolealder Barnerom

For din skole alder barn, se etter design som inneholder noen elementer av realisme uten å være for skummelt. En lys blå dyne og pute humbug med flerfargede Brontosaurus og Triceratops design vil utfylle russet vindu valances utsmykket med elegant brodert pterodactyls og andre jura alder reptiler. For veggene, vil barnet ditt elsker fargerike klistremerker av glade jakt rovfugler og klekke dino babyer.

Planteskole

For babyens dinosaur barnehage, starter med en enkel fargevalg, som for eksempel burgunder og krem, og se etter matchende gardiner, puter og bleie poser. Beroligende design av skapninger som stegosaurus og Apatosaurus vil gi rommet en tiltalende og avslappet stemning. For en siste finishen, legge til en pterodactyl mobil og Dilophosaurus lampe.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com