Min Whirlpool Duet har ingen makt

May 27

Whirlpool Duet vaskemaskiner og tørketromler er apparater for permanent installasjon i ditt hjem. Begge apparater krever en strømforsyning, men elektriske tørketromler, i motsetning til gass tørketromler, krever en 220-volt tilkobling. Hvis Whirlpool Duet vaskemaskin eller tørketrommel ikke har makt, er det noen få trinn for å finne årsaken til problemet.

Sjekk The Wall Outlet

Både Whirlpool Duet vaskemaskin og tørketrommel har sin egen dedikerte strømkabel, som må plugges inn i stikkontakter bak hvitevarer til alle tider. Etter regelmessig bruk, kan vibrasjons opprettet under normal drift være nok til å trekke strømledningen ut av stikkontakten. For å undersøke strømledningen, trekker vaskemaskin eller tørketrommel bort fra veggen, og deretter sørge for at kabelen er satt ordentlig inn i stikkontakten.

Sjekk The Breaker Panel

En av de vanligste grunnene for deg Duet makt for å bli forstyrret er en blåst bryter i tjenesten panelet. Tjenesten panelet er ofte plassert i garasjen, vaskerom eller bod, og er bygget inn i veggen. Bruk breaker etiketter for å finne bryteren som vaskemaskinen eller tørketrommelen er koblet til. Hvis bryteren er blåst, vil en rød brikke vises i det klare vinduet ved siden av bryteren. For å nullstille breaker, snu den til "Off" posisjon, og deretter tilbake til "On" posisjon.

Sjekk den sentrale kontrollenheten

Den sentrale kontrollenheten er hjernen i Whirlpool Duet vaskemaskin eller tørketrommel. Når vaskemaskinen eller tørketrommelen er koblet til, vil spenningen skape et hørbart "klikk" på brettet. For å teste den sentrale styreenheten, koble fra vaskemaskin eller tørketrommel og vent i omtrent tretti sekunder. Koble strømledningen til stikkontakten, så lytt til "klikk", nær toppen av tørketrommelen. Hvis ingen klikk høres, kan den sentrale kontrollenheten være dårlig.

Undersøk interne tilkoblinger

Koble tørketrommelen, og fjern de tre skruene fra baksiden av toppanelet. Løft topplaten opp og ut av apparatet, deretter undersøke wire kontaktene på den sentrale kontrollenheten. ligger på høyre side av toppen av apparatet. Sørg for at alle kontakter er godt festet.

Undersøk tørketrommelen Terminal Block

Koble tørketrommelen, og ta av rekkeklemmen på baksiden av tørketrommelen, som festes med skruer. Undersøk ledningstilkoblinger og sørge for at de tre ledningene er godt festet til skruene på terminalblokken. Inspiser ledningene for tegn på slitasje eller skade, som kan føre til et strømbrudd.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com