Min Soft Water er årsaken Red Flekker

March 31

Min Soft Water er årsaken Red Flekker


Vann mykgjørende systemer innebærer noe som kalles "Ion exchange" for å fjerne oppløste mineraler - som kalsium, magnesium, jern og mangan. Vann passerer gjennom harpiks perler med natrium å kvitte det av disse urenheter. Hvis du opplever rød, rødbrun eller rosa flekker på inventar eller klær, kan det hende at vannfilter system ikke fungerer som den skal eller ikke er stor nok til å filtrere mineraler fra vannkilden.

Inspiser Din mykner

Inspisere mykner for å være sikker på at den fungerer som den skal. Kontroller at saltbeholderen er fylt med vann mykner salt. Hvis du har et høyt jerninnhold i vannet, bruker mykner salt med jern-out. Mineraler og jern kan bygge opp i filtrene, blokkerer vannstrømmen. Ta ut og rengjør alle filtre. Mange kalkfilter systemer fungerer på en etterspørsel basis, filtrering av vann etter behov. Du må kanskje tilbakestille systemet til å sykle oftere.

Test Water

Test vannet for å bestemme mineral og jerninnhold. Du bør teste en prøve fra en kilde før den kommer inn i kalkfilter og en prøve fra en kilde etter at den har gått gjennom den mykner. Dette vil vise deg hvis filteret er å fjerne skadelige mineraler og jern fra vannet. Den kjemiske sammensetningen av vann direkte fra vannkilden vil avgjøre hva slags tøymykner er nødvendig for å behandle vann. En høy jern teller er den vanligste årsaken til røde flekker.

Mikroorganismer

Pink flekker kan oppstå fra mikroorganismer i systemet. De vanligvis vises på baderomsinnredning som toalett boller, vasker og dusjhoder. Fargingen foregår fra bakterievekst. Dette blir ofte sett i nybygg og ombygging, og kan være en sammenheng med støv og skitt som har blitt rørt opp. Bakteriene er ikke skadelig, og området kan rengjøres med blekemiddel.

Rengjøring

Bruk en kommersiell jern remover på vask og baderomsinnredning hvis flekkene er jern-relatert. Jernet kan også deponering i rørene begrenser vannstrømmen. Iron flekker på klær kan være vanskelig å fjerne. Test et lite område før behandling hele klesplagg. Du kan også strø salt på flekken og dempe den med sitronsaft. Sett klesplagg i solen for å tørke.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com