Min Honda Mini-Tiller har ingen makt

April 30

Honda designer sine minitillers som lette, bærbare apparater for bearbeiding av jord for planting. Når en minitiller har ingen makt, kan maskinens motoren ikke roterer tindene som bryter opp jorda. Det er flere feilsøkingstips du kan følge som bidra til å gjenopprette strøm til Honda minitiller.

riktig Starting

Hvis du har vært ute av stand til å drive opp din Honda minitiller siden kjøpe det, kan du ikke følge den riktige startprosedyren. Ifølge Honda, alltid sørge for at motoren bryteren som styrer minitiller tenningssystem, er i "On" posisjon. Hvis det er i "Off" posisjon, minitiller aldri får strøm. Når tenningsbryteren står på "On" posisjon, fast grep minitiller bart håndtak i den ene hånden og med den andre hånden trekker på minitiller startbilde grep. Lett trekke i startsnoren til du kjenner motstand, og da bør du briskly trekke.

tanking

En Honda minitiller produserer ikke strøm når den er tom for drivstoff. Å fylle bensin på minitiller, sett den på et plant underlag i et godt ventilert område, fjerne tanklokket og fyll på bensin til den når filler halsen bunnen. For best resultat, bruk blyfri bensin med et oktantall på minst 86.

grunning Bulb

For en Honda minitiller som ikke starter selv etter å ha fulgt riktig startprosedyre, kan problemet være at drivstoffet ikke er nådd forgasseren. Trykk på minitiller sin grunning pære til du ser drivstoff i den klare drivstoffreturrøret. denne prosedyren bare utføre etter tanking minitiller er tom bensintank, eller når motoren er kald.

gasspaken

Selv når en Honda minitiller motor er i gang, kan strømmen ikke klarer å gå til tindene. Trekk gasshendelen oppover mot grep. Jo lenger du trekker gasspaken mot grep, jo raskere tindene rotere. Hvis du slipper gasshendelen, stopper strømmen strømmer fra motoren til tindene, og tindene slutte å rotere.

Vedlikehold

Regelmessig vedlikehold bidrar til å hindre en Honda minitiller fra møter problemer som påvirker kraft. Eksempler er skitne eller begrenset luft og drivstoff filtre, samt en bøyd, brukket eller ute av justering gasskabelen. For best resultat, regelmessig sjekk, og rengjør eller skift minitiller klimatiserte og drivstoffilter. Kontroller regelmessig gassvaieren og juster eller skift den om nødvendig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com