Hvordan Flekk Eksisterende betongvegger

May 1

Hvordan Flekk Eksisterende betongvegger


Betongvegger har en naturlig hvit eller grå farge, som vanligvis er greit for kjellere og garasjer. Men hvis du ønsker å legge noe til betongveggene i bygningen eller hjemme, kan du flekke dem. Ved hjelp av en flytende flekk som du kan spraye på veggene vil gi deg ren, jevn dekning når veggene er farget og tørt.

Bruksanvisning

1 Spray betongveggene med slangen med en fin misting spray munnstykke. Ta slangen inni og feste den til en kran, vask om nødvendig. Lett tåke veggene med vann slik at gulvet ikke blir gjennomvåt hvis dette blir gjort innendørs. Legg tarps på gulvet ved behov.

2 Klargjør flekken sprøyta. Hell flekken inn i sprøyta. Fest den sirkulære dysen. Dette vil gi deg jevnere dekning på betongen når flekken blir brukt.

3 Spray stykke papp et par ganger og endre stråleinnstillinger før du er komfortabel med trykket som kommer ut av sprøyta.

4 begynner sprøyting veggene. Start med en øvre hjørne, jobbe deg horisontalt. Flytt ned veggen i en frem og tilbake bevegelse til det er helt dekket.

5 Tillat 24 til 48 timer for flekken tørke.

6 Fyll maling panne med fugemasse. Rull maling valse gjennom den.

7 Komme på toppen av stigen og begynne forsegle toppen av veggene ved hjelp av samme frem og tilbake, opp og ned, teknikk som du gjorde med sprøyta.

8 Tillat 24 timer for tetningsmasse tørke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com