Slik Dekorer en Soverom Nook

June 30

Et soverom nook er et område som vanligvis gjemt i et hjørne av rommet. Dekorer nook på en slik måte at du skape et rom som er atskilt fra resten av soverommet. Pass på at innredningen stil for nook passer med resten av soverommet, selv om det er satt opp som en separat stue. Velg et formål for soverommet nook som vil være nyttig for deg. Et soverom nook fungerer godt som et leseområde, arbeidsplass eller garderobe.

Bruksanvisning

1 Plasser en bokhylle mot veggen av det området du utpeke for din krok. Plasser dine favorittbøker på sokkelen. Legg en komfortabel stol med en ottomanske, slik at du kan støtte opp føttene mens du leser. Plasser et lite bord med en lampe på den til den siden av stolen for å fullføre lesekrok.

2 Plasser en pult på soverommet nook. Legg datamaskinen, viktige papirer, arbeidsdokumenter eller hva annet du trenger plass til å arbeide på. Hvis nook inkluderer et vindu, plasserer skrivebordet, slik at utsikten er synlig for å gjøre din arbeidsplass mer attraktivt. En roll-top skrivebord er et godt alternativ fordi du kan lukke den ned og dekke dine papirer og andre messes når skrivebordet ikke er i bruk.

3 Plasser en forfengelighet i soverommet nook og henge et speil på veggen over det. Plasser makeup, hår tilbehør og andre elementer som du trenger for å få kledd på forfengelighet. Dette er et spesielt godt alternativ hvis du deler bad med noen fordi du ikke trenger å bo på badet for å fullføre seg klar.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com