Hvordan Sett opp en T-Post Fence

June 27

T-Stolpene er stål innlegg som i tverrsnitt utsetter en "T" form i sin konstruksjon. På den flate siden av innlegget er pigger som hjelper deg feste gjerdetråd ved hjelp av klips eller isolatorer for å holde elektrifisert ledningen på plass. T-innlegg blir brukt i lav spenning gjerde applikasjoner. Denne artikkelen vil forklare hvordan å bygge en gjerde delen.

Bruksanvisning

grunn~~POS=TRUNC Begin

1 Formålet med gjerde avgjør hvordan den er satt sammen: Vil du bli gjerder for å holde dyr inne i inngjerdet område, eller er gjerdet for å holde dyr utenfor inngjerdet område? Kommer du til å bruke elektrisk eller ikke-elektrisk ledning? Vil du trenger en gate, eller er dette en barriere gjerde?

2 Forberedelse: Ta en hammer og satt ut stakes klasse eller markør ved hjørne steder etter eget gjerde. Ring din kraftselskap og har dem merke noen underjordiske kabler som kan være i området av gjerdet. Sett sammen din verktøy og materialer på arbeidsstedet.

3 Corners gi styrke dine T-innlegg ikke.
Uansett lengden på gjerdet, har T-innlegg ikke gjøre gode hjørnestolper. Det er bedre å bruke tre hjørnestolper og bukseseler. Selv for en lav-spenning gjerde, trenger du solide hjørner å trekke din gjerde stram.
Grav passende størrelse hull for hver hjørnestolpe dypt nok for innlegget for å hvile under fryse linje for ditt område. Angi tre hjørnestolpe inn i hullet. Lodde innlegget vertikalt og pakk skitt inn i hullet rundt innlegget om halv full. Tamp jorden tett med stamping bar, sjekker jevnlig for å sikre at innlegget er fortsatt lodd. Fyll ut resten av hullet med jord og tamp solid igjen, sjekke lodd i innlegget. Rake eventuelle gjenværende løs jord rundt bunnen av innlegget for å tillate settling.
Ved bruk av firkant innlegg som 4 x 4 behandlet trelast, posisjonere ansiktet på det andre hjørnet innlegget relativt jevnt med det første. Still inn andre hjørnestolpe og binde merking streng fra den ene til den andre. Pass på at den berører samme side av gjerdet.
Fullfør hjørne montering ved å sette en annen trestolpe langs gjerdet rundt seks fot inn fra hvert hjørne. Nå har du to trestolper tett sammen i hver ende av gjerdet.
Påføre en passende lengde av tre spenne fra toppen av den andre stolpen til bunnen av hjørnesøylen på hver ende. Du ønsker kanskje å spenne horisontalt mellom de to innleggene. Hammer lange negler eller skru tilstrekkelig lange skruer inn i seler og legge til holde spenne på plass. Gates er hengt bruker samme kombinasjon av trestolper.

Stille inn T-innlegg

4 T-innlegg blir brukt til å støtte gjerdetråd langs avstanden mellom de tre hjørnene. Bruk en slegge eller post sjåfør til å kjøre en T-Post i bakken hver 10 til 25 fot langs gjerdet fra hver ende.

5 T-innlegg har en sveiset eller naglet metallplate festet nær bunnen av innlegget. Kjør hvert innlegg slik at denne platen er helt under bakken ved et par inches. Sjekk ofte for å sørge for at din T-innlegg er i lodd og rett langs gjerdet.

6 Orient metallstendere i hver T-Post på siden av gjerdet som du vil feste din wire. Tråden bør være på dyret side av gjerdet.

Strekk Wire Basert på gjerdet design

7 Elektrisk gjerde: Fjern gjerdet streng. Nail en slutt isolator i hver trestolpe på hver høyde sted du ønsker å strekke wire. Høyden på hver ledning bestemmes av gjerde lader krav og dens evne til å levere strøm kompensere for gress / ugress og dyrene å være begrenset.
Fest en plast isolator på hver T-Post på hver ledning høyde ønsket. Det kan være nyttig for deg å bruke en markert måle bord for å sikre jevn avstand.
Fest ledningen på den ene enden isolator og strekke den til den andre enden innlegget. En hjelper kan trekke og holde den stram, eller du kan bli midlertidig vikle den rundt slutten post. Hekt ledningen på hver isolator i mellom ende innlegg.
Lag en endelig ledning slips på den siste enden post isolator og koble systemet i henhold til gjerde lader instruksjoner.

8 Ikke-elektrisk gjerde: Fjern gjerdet streng. Pakk ledning direkte rundt den første enden innlegget. Vri enden av kabelen rundt selve kabelen. Fest den med ledning stifter. Hammer stiftene slik at de ikke klemmes wire. Strekk ledningen mellom ende innlegg og fest den til den andre enden stolpe ønsket høyde.
Hook ene enden av en wire klipp over ledningen på hver T-Post, bringe klippet rundt "T" og over ledningen igjen. Grab klippet med tang og vri den for å holde den på plass. Ledningen vil henge der med klips og metall stud. Gjenta på hver høyde.

9 Gå gjerdet en siste gang for å sikre ledningen er stram og ingen innlegg ble forstyrret av lodd.

Hint

  • Metal gjerdestolper og ledningen vil ruste. Riktig installasjon hjelper dem vare lenger.
  • Vær forsiktig når du arbeider med metall og tre gjerdemateriale og verktøy. Bruk alltid hansker og vernebriller.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com