Slik installerer teppe rutene i et hjem

April 7

Slik installerer teppe rutene i et hjem


Installere teppe kvadratiske fliser er et prosjekt som kan gjøres på en dag, og selv om det er fint å ha noen til å hjelpe, kan du gjøre denne installasjonen alene. Teppe rutene kan sammenligne i pris til vegg-til-vegg teppe, men du vil spare penger på installasjonen. En annen fordel til rutene enn vegg-til-vegg teppe er at du kan kjøpe noen ekstra og lagre dem; så du enkelt kan trekke opp en farget eller slitt firkantet og sette ned en ny uten å erstatte et helt rom med teppe.

Bruksanvisning

1 Klargjør gulvet ved å feie, mopping og fjerne eventuelle spiker eller stifter. Sjekk gulvet for voks. Hvis gulvet er vokset, må det være strippet og tørket igjen. La gulvet tørke helt før du begynner prosjektet.

2 Mål gulvet for å fastslå om noen teppefliser må kuttes for å passe fra en vegg til den motsatte veggen. Bestem om du vil at kuttet fliser til å gå langs den ene veggen, eller hvis du ønsker å starte i sentrum og kuttet på begge sider. En avgjørende faktor kan være at den ene veggen har inngangsdøren der du ønsker en full flis, så kutt bør være på bakveggen. En annen kan være å sette opp et mønster, i hvilket tilfelle du ønsker å starte i midten av rommet.

3 Tegn ut i rommet og sette opp flisene slik du har bestemt de skal gå ved hjelp av millimeterpapir. Dette er mer viktig hvis du oppretter et mønster eller bruke forskjellige farger, og for å holde deg på sporet og organisere hvor mange hele fliser, kutte fliser eller fliser i ulike farger du trenger.

4 Bestem midten av rommet ved å kjøre en krittstrek fra ett hjørne av rommet til motsatt side hjørne, så igjen med de to andre hjørnene. Hvor kritt linjene krysser hverandre er sentrum. Måle en sidevegg og bestemme sentrum, så den motstående vegg. Ta et kritt linje fra disse to punktene. Gjør det samme fra de foran og bak vegger og linjene vil bli satt i sentrum for perfekt plassere første fliser hvis du starter i midten av rommet.

5 Begynn å legge fliser i et hjørne hvis du ikke starter i midten. Noen teppe rutene kommer med en selvklebende tilbake mens andre kommer med striper eller prikker som du har kjøpt separat. Hvis du har en stripe eller prikk, lå en i hjørnet; hvis det er en skallet og stokk, skrelle av papir og legge flis ned. Trykk hardt på limet for å holde den på plass.

6. Fortsett å legge fliser ved siden av hverandre i en rekke. Ikke lim den siste hele flisen før du måler for kuttet flis. Når du kommer til slutten og må kutte en flis, legg det opp ned, tucking det under den siste hele flis. Lag en markering på baksiden av flisen du trenger å kutte der den siste fulle fliser ender. Trekk den ut igjen og kuttet med et verktøy kniv. Trykk deretter både siste hele fliser og kuttet flis ned på plass.

7 Cut ventilasjonshull ved å bøye fliser og merking hjørnene av luftehullet på baksiden av flisen. Bruk et målebånd for å gi deg rette linjer mellom dine tegninger og kutte ut hullet. Trykk flisen på plass og sette ventilen dekke over det.

Hint

  • Limet blir sterkere over tid. Dette gir deg tid til å trekke en flis opp og flytte den hvis du har gjort en feil.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com