Slik installerer en Angle Valve

September 12

Slik installerer en Angle Valve


Vinkel ventiler, som også ofte referert til som stengeventiler, kan du stenge vanntilførselen til en individuell del av huset uten å kutte vannforsyningen til resten av huset. Dette er svært praktisk for å gjøre alle typer rørleggerarbeid, som det tillater deg å arbeide på hva stykke rørleggerarbeid i huset du må jobbe med mens aldri å måtte tåle timer og noen ganger dager uten vann. De fleste av husene er bygget de siste årene kommer komplett med vinkel ventiler, men hvis huset ikke ennå har dem installert du kan installere dem selv. Du må stenge av vanntilførselen til huset, skjønt.

Bruksanvisning

1 Slå av hovedvanntilførselen hvor den kommer inn i huset. Umiddelbart etterpå, slå på vann kraner i huset og la vannet linjene avløp.

2 Koble vanntilførselen til ligaen som du ønsker å installere en vinkel ventil. Dette vil enten være en loddet fitting eller en skrue-on montering. Hvis lampen er loddet, kutte kobberrør med et par av kobber kuttere 2 tommer fra bunnen av kranen eller annet innslag du arbeider på. Lag en andre kutt 6 inches lenger ned på røret.

3 Skyv omløpsmutteren fra den vinkelen ventil med gjenge siden møtte mot den åpne slutten. Skyver trykkringen på umiddelbart etter kompresjonsmutteren.

4 Tape enden av røret med Teflon-tape og skyver sperre på enden av røret. Bruk hånden til å skyve kompresjonsmutteren og ringe opp til vinkelen ventilen og trekk til mutteren.

5 Fest kompresjonskoblingen av fleksibel tilførselsrøret til den andre siden av stengeventilen og skru fast. Koble klemring tilkobling på vanntilførselen til foten av kranen og skru den fast.

6 Stram alle beslag. Etter at du har hånd strammet alle komprimering inventar, bruk en halvmåne skiftenøkkel til å stramme dem videre. Unngå over-stramme beslag som kan skade røret og ventilen.

7 Slå på hovedvanntilførselen igjen og se etter lekkasjer. Åpne vinkelen ventilen og skru på kranen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com