Native Plants for Slopes

October 17

Native Plants for Slopes


Native planter har evnen til å trives i et område med meget lite tilsyn eller vedlikehold. Tilpasset over tid for å blomstre på mengden av nedbør, og i grunnforholdene i det omkringliggende økosystemet, kan de tåle lokale skadedyr. Velg planter som har et rotsystem som kan bidra til å holde en skråning eller bratt voll på plass og naturlig hindre jorderosjon.

Side Oats Grama

En sterk, torv dannende gress, side havre grama (Bouteloua curtipendula) vokser til en høyde på 2 til 3 fot. Gresset danner tette klumper. Native til staten gress fra Texas, kan det vokse i US Department of Agriculture plante hardførhet sone 3. Den vokser i hele det sentrale USA og i Sør-sentrale Canada, ifølge University of Texas i Austin hjemmeside. Gresset vokser også i hele Mexico og inn i Sør-Amerika.

Gresset ble mye plantet for jorderosjon kontroll gjennom Great Plains etter 1930 tørken. Den kan motstå et bredt spekter av grunnforholdene, og vil til og med vokse i usedvanlig steinete steder. Gresset kan livnære seg på så lite som 12 til 20 inches av årlig nedbør per år. Svært tilpasningsdyktig, vil den tåle våren flom og gjenopprette fra skogbranner. Dens dype rotsystem bidrar til å stabilisere bakker og bratte lier. Plant i fullt sollys eller delvis skygge. En verdifull landskapet anlegg for skråninger eller bratte bakker, den sprer seg godt og gir lite vedlikehold. I vintermånedene, vil ikke gresset blir brune og gå sovende, men dens rotsystem vil fortsette å holde skråningen eller voll på plass. Om våren returnerer gresset topp vekst i grønn farge.

California Buckwheat

Den evig California bokhvete busk (Eriogonum fasciculatum) vokser fra 12 til 39 inches i høyden. Bredden gjennomsnitt 28 til 51 tommer. De eggformede blader måler nesten 4 inches i lengde, dekket i en lys, myk pels. Fra mai til oktober, produserer busken rosa-hvite klynger av visuelt tiltalende blomster. I sin opprinnelige habitat i California, Arizona og Utah, det gror godt sammen bakker og lier, ifølge US Department of Agriculture. Anlegget gir god jorderosjon kontroll med en stram strikk rotsystem og kan gi verdifull mat for fugler, små pattedyr og foraging hjort. Det kan bestå av kun 7 til 20 inches av årlig nedbør per år. Plant langs skråninger eller bratte fyllinger i fullt sollys eller delvis skygge, avstand plantene minst 3 fot fra hverandre. Det en ideell busk for xeriscaping på grunn av sin lave vann behov. Det er hardfør til 15 grader Fahrenheit.

Kinnikinnick

Kinnikinnick (Melbær) vokser som bunnfølgende, eviggrønn busk. Den vokser 6 til 12 inches høy og sprer seg opp til 15 fot. Det gjør godt i hele den nordlige og vestlige USA, Alaska og på tvers av Canada, trives i jord med lite næringsstoffer.

Anlegget er et populært ground i landskap i New Jersey og Cape Cod der den vokser i sandgrunnforhold med letthet, ifølge University of Texas i Austin hjemmeside. Vurdere å plante den sammen bakkene eller fyllinger i fullt sollys eller delvis skygge. Rotsystemet kan forlenge ned 36 til 72 inches, bidrar til å stabilisere bratte skråninger, særlig i steinete steder.

Bladverket av busken er liten, avrundet og læraktig. I løpet av våren, ser det ut til en grønn-gul; om sommeren, er det lyse grønt, og i løpet av høsten og vinteren, det tar på en lilla fargetone. I løpet av våren og sommeren, produserer busken små, klokkeformede rosa-hvite blomster, etterfulgt av lyse-røde bær som vedvarer inn i vinteren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com