DIY Drivhus Planer

November 14

DIY Drivhus Planer


Sparer penger ved å gjøre ting selv er den heteste trenden i hjemmet forbedring. Så det er ingen overraskelse at det er en gryende rekke selvlagde klimaplanene på markedet i dag. Disse planene tillate folk å bygge sine egne drivhus ut av billige materialer som kan kjøpes i en stor boks jernvarehandel. Hvis du har tenkt på å bygge din egen drivhus, her er noen ting å huske på.

materialer

Materialer vil gjøre opp din største kostnaden når du bygger et drivhus. Billige materialer omfatter planen 80 PVC-rør farget grå eller svart, armeringsjern, 2x4 treplanker, kobbertråd, gopher tråd, en stor svart regn fat, jord blanding for å mate sengene, konstruksjon plast en hammer, spiker, en stift pistol og anleggs kramper eller U-negler.

Prosess

Konstruer din hevet senger først, ved hjelp av 2x4 er å ramme i sengene. Dette vil gi deg noe å feste plast til når du plasserer den over drivhus ramme. Dekk stiftelse med gopher tråd for å hindre gravende dyr fra å invadere ditt drivhus. Deretter kjører armeringsstål i bakken rundt omkretsen av rammen. Bøy PVC-rør ramme i store halvsirkel former. Plasser endene av hvert rør ribben inn i armeringsjern for å holde den på plass. På ryggen av drivhuset, koble rørene sammen for stabilitet. Ramme opp en dør for hver ende av drivhuset. Dørene må passe rammen tett for å holde drivhuset forseglet når lukket og hindre vinden å blåse lokket ut av drivhuset. Imidlertid, når de er åpne vil de lufthull drivhuset. Plasser den svarte regn fat i midten av drivhus for å tjene som en termisk masse. Dette vil absorbere varme på dagtid og distribuere den i drivhuset om natten.

betraktninger

Grunnen til å bruke bygging plast utgangspunktet er at myknere i PVC-rør vil reagere på varmen i drivhuset, slik at plastdekselet å svekkes. Etter det første året, er det trygt å erstatte plast dekker med en tyngre, drivhus plast.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com