Hvordan justere en forgasser på en Kawasaki 17 Hestekrefter Lawn Mower Engine

October 23

Den 17-hestekrefter Kawasaki er en ensylindret, luftkjølt motor. Forgasseren leverer drivstoff fra bensintanken og luften som suges gjennom luftfilteret til motoren sylinderen for forbrenning. Det er en delikat blanding, og hvis blandingen blir ute av justering kan det føre til at motoren å bølge og fungerer dårlig. Når dette skjer, må du justere gassvaieren før du justerer forgasseren. Prosedyren tar ca 15 minutter å fullføre.

Bruksanvisning

1 Sett motoren på et flatt og hardt underlag. Sett gassreguleringen fra "treg" til "fast" posisjon. Gasshåndtaket vil klikke på plass; Dette vil sikre at gassen er i posisjonen "rask".

2 Finn throttle kontrollpanelet på venstre side av motoren rett bak forgasseren. Sjekk justeringshullene på forsiden av kontrollpanelet, og gassen arm rett bak den. De må være visuelt justert. Flytt gasshendelen til "choke" posisjon, og deretter tilbake av "fast" posisjon. Igjen, må hullene i kontrollpanelet og gassen armen justeres.

3 Skyv gasshendelen til posisjonen "rask". Løsne klemmeskruen som holder gassvaieren mot kontrollpanel med skrutrekkeren. Sett boret gjennom hullene slik at gass arm ikke beveger seg under justering.

4 Trekk gassvaieren opp og skru ned klemmeskruen. Fjern borekronen og gjenta testprosedyren, fremme gassen til "fast" og deretter ned igjen til "slow" flere ganger for å sikre sammenhengen er ikke bindende.

5 lirke forsiktig svart begrensningshette på justeringsskruen på forsiden av forgasseren med en flat skrutrekker; Dette vil utsette toppen av justeringsskruen. Drei forsiktig skruen med klokken til den sitter, og slå mot klokken 7/16 omdreining.

6 Flytt gasshendelen til "slow" posisjon. Vri tomgangsstoppskruen på baksiden av forgasseren mot klokken til det klarner gassregulatoren panel med to omdreininger. Start motoren og satt gassen til "medium" posisjon; la den gå i 5 minutter. Flytt gasshendelen til "slow" posisjon.

7 Slå på turtelleren og vikle ledningen rundt tennpluggkabelen på forsiden av motoren. Juster tomgangsstoppskruen, skru klokken for å øke turtallet og mot klokken for å redusere til 1400 rpm er oppnådd. Vri justeringsskruen på forsiden av forgasseren urviseren til motorturtallet begynner å slippe, og merk posisjonen. Vri justeringsskruen mot klokken til motorturtall plukker opp og så tilbake; oppmerksom på stillingen. Vri justeringsskruen mellom de to bemerket stillinger.

8 forsiktig installere svart begrenser på justeringsskruen. Vri justeringsskruen og tilbake til det viser 1450 rpm + eller - 75 rpm. Vri tomgangsstoppskruen med urviseren til turtelleren står 1550 rpm + eller - 100 rpm.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com