Hjelp Med Maleri: Hvordan overgangen Hallways

September 20

Hjelp Med Maleri: Hvordan overgangen Hallways


Det er mulig å gå over fra rom til gangen av med forskjeller i maling farge som skaper en subtil visuell grensen. I mange hjem, korridorer åpne i tilstøtende rom gjennom døråpninger. I åpen planløsning hjem, korridorer og tilstøtende rom kan strømme direkte inn i hverandre uten en merkbar strukturell linje eller hindring. I begge tilfeller kan de to mellomrom være klart definert og en grasiøs overgang oppnås gjennom bruk av maling. Prosessen med overgangen mellom entreen og rom som beiter ut av det krever bare noen maleri ferdigheter og grunnleggende maleri forsyninger.

Bruksanvisning

1 Paint hele gangen og tilstøtende rom med primer, ved hjelp av pensel og rulle. Ett strøk bør nok.

2 Bruk en pensel og rull for å bruke den første maling farge til gangen veggene, som starter i den ene enden og jobbe deg til overgangsområdet mellom de to rommene. Stopp noen inches forbi døren som fører fra entreen til tilstøtende rom, eller på et annet iøynefallende punkt på veggen, der du vil at fargen overgang skal finne sted.

3 Fest et lodd til taket rett over overgangen plassering. Heng linjen og bruke en blyant for å markere sin posisjon på toppen, midten og bunnen av veggen. Ta et kritt linje langs de tre blyantmerker. Hvis du gjør lakken overgangen i et hjørne eller døråpning, bruk kanten av veggen eller dør jamb å avgrense overgangen plassering. Lodd teknikken vil ikke være nødvendig i dette tilfellet.

4 Bruk maskeringstape til veggen langs krittstrek. Kjør neglene eller en sparkel opp og ned kanten av båndet som vender bort fra den malte del av veggen. Ideen er å skape så tett tetning som mulig, slik at malingen ikke trenge gjennom tapen linje når den brukes.

5 Bruk en pensel, lastet med meget lite maling, for å anvende den andre farge til veggen i tilstøtende rom på motsatt side av maskeringstape. Start hver penselstrøk i sentrum av maskeringstape, og trekk børsten unna som du påføre malingen. Ideen er å hindre maling fra å lekke eller bli presset under båndet slik at en skarp skillelinje er dannet. La malingen tørke, og gjenta prosessen om en andre strøk er nødvendig for riktig dekning.

6 Bruk en pensel og rull å påføre maling til resten av tilstøtende rom vegger til alle flater er dekket.

Hint

  • Fargeoverganger kan gjøres med ulike detaljerings funksjoner. Stripes og former kan males i grenselandet mellom de to fargene, for ytterligere å fremheve overgangssonen.
  • Bruk to forskjellige nyanser av samme farge for å lage din overgang fra rom til åpne gangen, eller fra gangen til rommet på en døråpning. Hvis du holder deg til de samme grunnleggende farge og endre nyanser av maling i den fargen, vil overgangen fra ett rom til neste være mindre synlige og mer væske; denne teknikken bidrar til å gi kontinuitet i hele huset. Når to klart forskjellige farger møtes på veggene resultatet kan være en skamplett, snarere enn en jevn og attraktiv visuell separasjon.
  • Utvis alltid forsiktighet når du arbeider på stiger. Ha en assistent holde stigen stødig når du bruker den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com