Slik installerer stereohøyttalere i et hjem Ceiling

October 12

Slik installerer stereohøyttalere i et hjem Ceiling


Stereohøyttalere montert i taket av et hjem tilbyr en lyd av høy kvalitet alternativ for en hjemmekino eller et stereoanlegg. Plasseringen av høyttalerne i taket eliminerer også behovet for gulv eller vegg høyttalere som forstyrrer innredning av rommet. Installere et tak stereohøyttaler krever ferdigheter og verktøy besatt av de fleste gjør-det-selv.

Bruksanvisning

1 Velg steder for høyttalerne. Nettstedet Trådløse Eksperter foreslår å plassere taket høyttalere til venstre og høyre for hovedlytteområdet mellom stereo eller TV enhet for standard stereolyd. Surroundlyd er oppnådd ved å plassere høyttalere i taket bak og til venstre og høyre for hovedlytteområdet.

2 Bekreft at stedet for høyttalerne er fri for eksisterende takbjelker, ledninger, rør eller andre i-vegg komponenter. Dette kan kreve inn i rommet over taket, hvis det er åpent, og sjekker området.

3 Skjær gips for å lage åpning for stereohøyttaler. Avhengig av utformingen av høyttaleren, kan dette kreve kutte en runde, kvadratiske eller rektangulære hull gjennom gips. Uansett hva formen er, start ved å spore formen på taket ved hjelp av den medfølgende malen. Bor et hull i det indre av gips som skal fjernes. Bruk en stikksag til å skjære omkretsen av plassen planlagt for fjerning.

4 String høyttaler ledning eller kabel fra plasseringen av høyttalerne til plasseringen av stereo eller underholdningssenter. Dette kan innebære å kjøre ledninger ned på innsiden av veggen. Bore et hull gjennom den øverste plate av veggen og mater høyttalerkabelen ned i rommet mellom veggstenderne ved hjelp av en fisk bånd. Fisk tape er et halvstivt fleksibelt metallbånd som brukes til å presse ledningen inn i innelukket rom. Skjær en åpning i gips av veggen nær underholdningssenter for å trekke endene av stereohøyttalerledningen gjennom.

5 Koble stereohøyttalerkablene til lydanlegg og til høyttaleren. Kontroller at lydsystemet er slått av, samtidig som forbindelsen.

6 Installer stereohøyttaler i åpningen opprettet tidligere i taket gips. Avhengig av høyttalersystem, kan den bruke klipp eller skruer for å holde den på plass. Følg produsentens instruksjoner for hjemmekinoinstallasjon.

7 Sett noen isolasjon rundt høyttaleren. Dekk høyttaler med ekstra isolasjon.

Hint

  • Strenger stereohøyttalerkabelen fra underholdningssenter til taket høyttaleren er den største utfordringen i denne oppgaven. Denne prosessen kan være umulig dersom området over taket er ikke åpen. Installere et tak stereohøyttaler i byggeperioden, når ledninger kan kjøres før gips og isolasjon er installert, er langt enklere.
  • Bruk vernebriller og pustemaske når kutte gips eller arbeider med isolasjon. Begge kan produsere lunge og øye irritanter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com