Hjem rettsmidler for å bli kvitt mugg i et teppe og tepper Pads

October 11

Hjem rettsmidler for å bli kvitt mugg i et teppe og tepper Pads


Da forblir ubehandlet, kan mugg føre til tepper og pad til å ta på muggen lukter og gradvis misfarging. Mugg vekster skyldes muggsporer, eller sopp som flyter gjennom luften og bosette toppen utsatte overflater. Hjem rettsmidler for å bli kvitt mugg skape uønskede forhold for sopp å vokse og drepe vekst av eksisterende sporer.

Bakepulver

Muggsoppsporer sirkulere gjennom luften og kan bare vokse til mugg i fuktige, varme, mørke forhold med dårlig ventilasjon, ifølge University of Missouri Extension. Overflater utsatt for fuktig luft eller fuktige overflater er spesielt bidrar til mugg vekst. For et hjem rette, spre natron på tepper og mellom tepper og polstring er en måte å eliminere fanget fuktighet, ifølge Carpet Wizzard ressurs sted. Tørking effekten av natron gjør for unlivable vilkår for muggsporer og mugg vekster. Etter et par dager, vil en grundig støvsuging fjerne døde spore strukturer; Men straks kast støvsuger posen for å hindre videre spredning av sporer.

husholdningenes Soppmidler

Enkelte husholdningsartikler som inneholder sopp egenskaper fungerer godt som hjemme rettsmidler for å bli kvitt mugg i tepper og polstring. Ifølge University of Missouri Extension, naturlige soppmidler inneholder kjemikalier som kan drepe muggsoppsporer og mugg vekst. For hjem rettsmidler, disse materialene inkluderer eddik og klor. Rette eddik applikasjoner effektivt drepe opptil 82 prosent av alle formtyper, ifølge Care2, en grønn hverdag ressurs sted. Eddik søknader sprøytes direkte på teppe overflater og igjen for å tørke uten skylling. Sterk eddik lukt vanligvis gå bort etter noen timer. Klor programmer er svampet på mugg rammede områder eller påføres med en svamp og en løsning av en til to spiseskjeer med klor blandet i en liter vann. For tepper som behandles med spesielle utførelser, kan blekemiddel søknader misfarges teppe toner, så det er best å prøve en test program på et lite område.

naturlige Soppmidler

Naturlige fungicider vises i naturen som olje ekstrakter utvunnet fra planter. Ifølge Care2, tea tree olje og grapefruktkjerneekstrakt fungerer godt som hjemme rettsmidler for å bli kvitt teppe muggsoppsporer og mugg flekker. En tea tree olje løsning, laget av olje to teskjeer i to kopper vann, fungerer som en spray på teppet og polstring. Løsningen gir en sterk lukt først som til slutt går bort etter et par timer. Grapefruktkjerneekstrakt fungerer også i sprayform og bærer ingen tilknyttede lukt. Løsninger inneholde 20 dråper grapefruktkjerneekstrakt blandet med to kopper vann. Ved bruk av tea tree olje eller grapefruktkjerneekstrakt, er ingen skylling nødvendig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com