Hvordan kjøpe en plassbesparende vaskemaskin og tørketrommel

November 25

En plassbesparende vaskemaskin og tørketrommel er avgjørende for leiligheter med begrenset plass. Disse kommer i hendig for byen levende og hytter. Disse nye maskinene spare mer vann og energi enn vanlige vaskemaskiner. Noen nettselskapene selv gi rabatter for å kjøpe kompakt vaskemaskin og tørketrommel.

Bruksanvisning

1 Velg oppsettet av maskinen. Kompakt vaskemaskin og tørketrommel kan ha front-loading eller topp-lasting design. De front-lasting maskiner kan du plassere en tørketrommel på toppen av det. Vurdere en kombinasjon vaskemaskin og tørketrommel. De har bare ett kammer, og du aldri ta på de våte klærne.

2 Kontroller at du har plass til å plassere kranen tilkoblinger. Du kan plassere noen ventless tørketrommel i lukkede steder. Det omfatter under kjøkkenbenken.

3 Bruk et kjøpesenter sammenligning nettsted som NexTag eller en leverandør som har spesialisert seg på hvitevarer som CompactAppliance.com (se Ressurser) for å få spesifikasjonene til ulike modeller før du kjøper.

4. Vurder de rolige operativsystemer. Disse maskinene avgir mindre støy som de rene. Denne funksjonen vanligvis koster litt ekstra.

5 Se etter Energy Star klistremerke. Disse vaskemaskin og tørketrommel koste mer, men de sparer penger gjennom lavere strømregninger. Noen selskaper produserer en spesiell vaskemiddel beregnet for høy effektivitet vaskemaskin og tørketrommel.

6 Spør om produktgarantien. Oppdag hvordan selger sikkerhetskopierer sin tjeneste politikk. Pass på at det er et nabolag service tilgjengelig for å fikse ødelagte maskinen.

Hint

  • Pass på at det er en sikkerhetslås hvis du har barn. Dette beskytter barna fra klatring i maskinen mens den opererer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com