Hvordan å drepe bakterier på senger

August 23

Hvis tanken på bakterier på sengen forstyrrer deg, ikke bekymre deg. Du kan drepe de fleste bakterier på senga med en av flere rensemetoder. Og jo flere måter du bruke til å rengjøre sengen, jo flere bakterier du dreper. Husk å vaske hendene med antibakteriell såpe før du berører den nylig desinfisert elementer, siden du kan ha bakterier på hendene.

Bruksanvisning

1 Ta av alle sengetøy og vask den i varmt vann. Tørk sengetøy på den varmeste innstillingen, hvis det er aktuelt. Hvis noen av elementene er for stor for din vaskemaskin eller tørketrommel, gå til et vaskeri som har kommersiell størrelse utstyr. Ta elementer som må renses til rengjøringsmidler.

2 Vask puter hvis de er vaskbare. Ellers, spray dem med en desinfiserende spray trygt for tekstiler. Hvis mulig, sette dem ut i solen i tre til fire timer på hver side.

3 Koble møbeltrekk vedlegg til et damprengjøringsmaskin. Steam rengjør madrassen på den ene siden. Etter det tørker, snu det og gjenta.

4 Spray toppen og sidene av madrassen med en desinfiserende spray trygt for tekstiler. Etter spray tørker, snu madrassen over, og spray den andre siden. Gjenta for boksen våren. Alternativt, spray madrassen med en oppløsning av en del blekemiddel til ni deler vann. Dette kan bleke madrassen stoff, så teste løsningen på et lite synlig område hvis dette gjelder deg.

5 Lay madrassen og boksen våren i solen for å tillate sollys for å drepe enda flere bakterier. Legg dem ut i tre til fire timer på hver side. En plastplate kan fungere som en barriere mellom bakken og madrassen.

6 Bruk en UV-lys designet for å drepe bakterier. Wave staven sakte over sengetøy, puter og madrasser. Lyset wand kan brukes i alle områder av ditt hjem, inkludert bad og kjøkken.

Hint

  • Bruk en madrass cover for å holde madrassen ren.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com