Slik Dekorer en Modern Studio

November 23

Slik Dekorer en Modern Studio


Hva en studioleilighet mangler i rommet, kan det gjøre opp for i stil og funksjon. Å gi studio et moderne utseende er en flott måte å få mest mulig ut av din stue. Elegant, svart-sølv møbler og tilbehør utfylle flatskjerm-TVer og andre moderne elektronikk. Dekorere studio med en moderne stil trenger ikke å være kostbart, så du kan mikse high-end stykker med billig elementer for å skape et moderne utseende.

Bruksanvisning

1 Legg til en minimalistisk stil til studio ved å kjøpe møbler med rene linjer og vinkler. Bruk en rund, pod-stil stol på din datamaskin skrivebord, og maksimere plass ved å plassere høye, slanke barkrakker på frokosten bar; du kan bruke denne i stedet for en tradisjonell spisestue bord og stol sett. Velg en firkantet salongbord med en glassplate for et friskt utseende.

2 Kjøp møbler og tilbehør med metallfinish og innslag. Sølv, nikkel, krom og rustfritt stål gir et hjem med en kjølig, moderne utseende. Velg rustfritt stål hvitevarer, og erstatte utdaterte vasken kraner og inventar med krom versjoner som har høye buer og elegante linjer. For å gjøre den moderne stilen sammenhengende hele studio, dekorere med sølv bilderammer og vaser.

3 For en ren stil, tror geometrisk. For sengen, velge en skarp hvit dyne med firkantede eller trekantede design. Velg kvadrat, snarere enn runde, søppeldunker i elegant sølv, krom eller svart nyanser.

4 Øyeblikkelig modern tremøbler ved å male bitene svart. Bla gjennom loppemarkeder og bruktbutikker for glatte, vinkelstykker som kan forbedres ved et glatt lag med skinnende svart maling.

5 Legg en fersk pop av farge til moderne studio ved å bruke lyse aksenter. For å holde en moderne stil fra å se altfor kjedelig, er det viktig å blande et par lyse brikkene med sølv og sorte. En god tommelfingerregel er å velge en aksent farge for hvert rom og har tre elementer som viser av den fargen. For eksempel, i en stue kan du har et moderne kunstverk som har mye rødt i det, plassere en vase med røde blomster som tulipaner om en slutt tabell, og sette en rød kaste pute på svart futon eller sofa . Enhver primærfarge går bra med elegant, moderne innredning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com