Ideer for innendørs Planters

August 30

Ideer for innendørs Planters


Potteplanter og blomster kan live opp et rom takket være sine farger eller dufter, men anken kan bli undergravd når du holder deg med kjedelige gamle planter beholdere. En måte å legge til litt stil til dekorative planter inne i huset er å komme opp med noen kreative plantasjeeiere. Ikke alle kreative planter ideen er akseptabelt for alle typer anlegg, men hvis du gjør leksene dine på vanning og rot-vekst behov, kan nesten hva som helst bli omgjort til et innendørs planter.

Tin Mixing Bowl

Ikke kast den gamle tin bolle bare fordi du fikk en ny. Hvis du frakk interiøret med vaselin og deretter linje bollen med polyetylen plast før du legger noen småstein eller grus, kan du gi den et nytt liv som en planter. Sørg for å holde anlegget beskjæres til størrelse slik at den ikke vokse bollen.

Glass eller Crystal Krukker

Et glass eller krystall krukke er et stilig valg for dyrking av vannplanter innendørs. For en ekstra dekorative touch, anker røttene til bunnen høflighet av en tomme eller to av småstein og et par skjell frisk fra stranden. Sjekk detaljene for ditt vannplante for å avgjøre om dette glasset bør utsettes for direkte sollys.

sølvtøy Dividers

Mange huseiere vil gå gjennom en håndfull av plast sølvtøy skillevegger i løpet av sin levetid. En måte å resirkulere denne disponibel hjem element er å fylle de ulike avdelinger med småstein, sand og noen kull chips. Lag en liten sørvestre scenen ved å legge liten kaktus og større steiner for å simulere steinblokker.

vevet Baskets

Vevde kurver kan brukes som innendørs plantasjeeiere, så lenge du velger de riktige plantene og ta de nødvendige skritt for å forberede den. Hold deg unna planter som trenger tung vanning og alltid være på utkikk etter lekkasjer. Forbered på forhånd ved å stille kurven med plast og legg deretter til forsikring ved å plassere en vanntett skål inne. Over skål legge litt mose, og du har en fin beholder for en potteplante.

Keramisk Souffle Dish

Hvis forsøk på å lage en sufflé ikke klarte å stige til dine forventninger, kan du fortsatt få noen bruk fra det keramiske souffle parabolen. Legg et lag av stein og trekull chips å lage en elegant liten planter. Du har alltid muligheten til å bruke denne planter til sitt formål hvis du ønsker å prøve deg på å lage luftige desserter i fremtiden.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com