Hva Crab Apple Trees vokser godt i Kansas?

November 22

Hva Crab Apple Trees vokser godt i Kansas?


Crab epletrær er små trær som produserer hvite, rosa eller røde blomstrer om våren. Plante dem i en Kansas hage for sine vakre blomster og deres fargerike frukt, som er nyttige i syltetøy og gelé, eller venstre på treet for dyreliv å spise. Frukten er svært attraktive, spesielt etter at bladene faller av treet om høsten, slik at den lyse røde frukten til å pynte vinterlandskapet.

Zumi Calocarpa

Den Zumi Calocarpa, eller Redbud krabbe eple, har en pyramideform og vokser til 25 fot med en lik spredning. Blomstene begynner som rosa knopper om våren og visne til hvit som de forfaller. Det er motstandsdyktig mot pærebrann, skabb og rust, i henhold til Kansas State University Extension. Frukten forblir på treet godt i høst og vinter, hvis ikke spist av ville dyr, konstaterer University of Florida IFAs Extension.

Sargentii

Den Sargentii eller Sargent krabbe eple, er en dverg rekke crabapple økende til 8 fot høye. Den har en tett vekst vane og produserer små røde frukter av utmerket kvalitet. Blomsterknopper er rosa eller rødt og hvitt når den er åpen. Den Sargentii krabbe eple har en tendens til å produsere mer blomster og frukt annet hvert år. Kansas State University vurderer det som har utmerket motstand mot pærebrann, rust og skorpedannelse. North Carolina State University Cooperative Extension bemerker sin utmerkede motstand mot japansk biller.

konge~~POS=TRUNC

Den kongelige Raindrops krabbe eple varianten har mørk lilla blader som forblir hele vekstsesongen. Kansas State University fant det svært motstandsdyktig mot pærebrann, rust og skorpedannelse sykdom. De oppblomstringer av den kongelige Raindrops krabbe eple er rosa eller rødt. Den vokser til 20 fot høy med en oppreist og spre vekst vane.

professor Sprenger

Professoren Sprenger crabapple variasjon vokser til 20 fot med en oppreist og spre vekst vane. Blomsterknopper er rosa, åpning til hvite blomster. Frukten farge er orange-rød, og den frukt forblir på treet inn i vinteren. Professoren Sprenger krabbe eple viser svært god motstand mot rust, skabb og fireblight, i henhold til Kansas State University.

Pink Princess

The Pink Princess krabbe eple variasjon er en dverg rekke vokser til 10 fot ved forfall. Den har en spredning vane og rosa blomster om våren. Bladverket er bronse i løpet av sommeren, men starter som lilla eller rødt i løpet av våren. Frukten er liten og rødt. Kansas State University bemerker rosa prinsesse krabbe epletre har utmerket motstand mot pærebrann, skabb og rust sykdom.

Adirondack

Adirondack krabbe eple varianten har mørke grønne blader i sommer og lyse rødt eller oransje frukt. Blomsten farge er hvit. Den har en oppreist vane og god vertikal forgrening, ifølge Iowa State University Extension, og er et nyttig tre for å lage en skjerm. Eldre høyden på Adirondack krabbe eple er 20 fot. Treet viser fremragende motstand mot pærebrann, skabb og rust i Kansas State University prøvelser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com