Hvordan kle seg en Plain Luan Door Med Molding

December 15

Hvordan kle seg en Plain Luan Door Med Molding


Luan, eller lauan, dører er lette hule innerdører. Navnet refererer til den type av trefiner at overflaten er laget av. Den blir ofte referert til som lauan mahogni, selv om tre som brukes er usannsynlig å være selve mahogny. Uansett materialet som brukes i konstruksjonen, Luan dører har til felles sine jevnt slett overflate. De mange stiler av ferdige list som er tilgjengelige gjør det enkelt og rimelig å kle seg vanlig Luan overflater.

Bruksanvisning

1 Velg stilen av støping du ønsker for døren. Mange stiler av listverk og trimmer kan bli funnet hjemme forbedring butikkene. Hvilken du velger er et spørsmål om personlig preferanse, og hvordan hver stil vil passe inn med din eksisterende innredning. Studerer dører med listverk kan hjelpe deg å avgjøre hvilke typer og stiler se best på hvilke av dine Luan dører.

2 Bestem hvor mange paneler du ønsker å gjøre på døren med støping. Alternativer inkluderer en panel på overflaten av døren eller to paneler, den ene over den andre. Mål den totale sidelengder av panelene for å finne ut hvor mye molding du trenger å kjøpe.

3 Fjern døren fra hengslene og ta av dørhåndtak og låsemekanismer slik at du har den nakne døren å jobbe med. Mål ut av dimensjonene av formplater på overflaten av døren, og merke med en blyant - ved hjelp av rettholt - hvor listverket går. Hold deg maskeringstape over blyantstrekene for å gi en klar visuell representasjon av listverk. Stå opp døren, og inspisere det å sørge for at listverk vil være på riktig sted. Gjør eventuelle justeringer av tape før du går videre til selve listverk.

4 måle dimensjonene av båndet på døren, spesielt hvis man har gjort endringer i posisjonen av båndet. Mark lengder på din molding, deretter kutte molding i strimler av riktig lengde ved hjelp av en gjærings blokk og en tre så.

5 Legg døren flat, markere hvor båndet er på døren, og deretter fjerne tapen. Kjør en linje av lim på baksiden av molding, og trykk deretter på molding til overflaten av døren, ta vare å nøyaktig matche opp gjærete hjørner. La molding tørke helt før du flytter døren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com